Sadece 6-C
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sadece 6-C

En Büyük 6-C

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

FıkraLarımız...

3 posters
YazarMesaj
canberk
Admin
Admin
canberk

FıkraLarımız... Empty
MesajKonu: FıkraLarımız...   FıkraLarımız... EmptySalı Mayıs 13, 2008 9:39 pm

TéméLin Çişi

Temel dut gibi sarhoştur...küçük aptesti de gelince meyhanenin tuvaletine gider...tuvalette yanındakilere sorar:

" Ula uşaklar benim elimde bir şey görüyor musunuz?"

"Hayır..."

"Desenize ben donuma işiyorum..."

Doktor

Sarışın yanmış iki kulağıyla doktora gider.
Doktor;
- Kulaklarına ne oldu .
sarışın;
- Ütü yapıyordum ve telefon çaldı. Ben de telefon diye ütüyü koydum kulağıma .
Doktor;
- Peki öteki kulağına ne oldu? .
sarışın;
- Lanet olası tekrar aradı ...

yangın

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

cin

Adamaın biri yolda yürürken önüne şişe çıkmış şişeye tekme atmış şişeden bir cin çıkmış
-dile benden ne dilersen
adam
-özür dilerim

Kim TéRs

Temel bir gün e-5 karayoluna ters yönden girmiş. Bunu fark eden trafik polisleri yol üzerinde seyreden araçları uyarmak için telsizden "e-5 te bir araç ters yönde seyretmektedir." diye anons yapmışlar. Bunu duyan Temel "Ulan pi tane olirmi punların hepsi ters geleyi" demiş

BiLL GaTés (microsoft buLan adam)

yazıları göster

Melekler Bill Gates'e ölmeden önce bir torpil yapalım demişler ve onu bir gece alıp öbürki aleme götürmüşler. Melekler Bill'e önce cehennemi göstermişler. Gates bakmış ki cehennemde insanlar koşuşturuyorlar, hareket var, heyecan var! Daha sonra cenneti göstermişler. Bakmış cennette herşey normal, bir kaç kuş cıvıltısı falan..
Cehennem Bill Gates'e cazip gelmiş ve "Ölünce cehenneme gitmek isterim." diyerek meleklere arzusunu bildirmiş.
Bir süre sonra Gates gerçekten ölmüş ve melekler onu alıp cehenneme götürmüşler! Cehenemim kapıları açılınca Gates gözlerine inanamamış! Çünkü bu cehennem gördüğü cehennemden çok farklıymış. İnsanlar feryat figan kaçışıyorlar, acı içinde oraya buraya koşuyorlarmış. Bill, meleklere dönüp, "Bu cehennem gördüğüm cehennemden farklı'" demiiş. Melekler cevap veermiş: " O gördüğün cehennemin ekran koruyucusuydu!"

AsKéR

Komutan kışlada bir yazı astı
-sigara öldürür..
ertesi gün komutanın yazısının altında bir yazı
-ASKER ÖLÜMDEN KORKMAZ

En son canberk tarafından Çarş. Mayıs 14, 2008 1:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kübra
Admin
Admin
Kübra

FıkraLarımız... Empty
MesajKonu: Geri: FıkraLarımız...   FıkraLarımız... EmptyÇarş. Mayıs 14, 2008 1:26 pm

hehe saol komikmiş
https://6-cliyiz.yetkin-forum.com
Barı$
ModeraTör
ModeraTör
Barı$

FıkraLarımız... Empty
MesajKonu: Geri: FıkraLarımız...   FıkraLarımız... EmptyCuma Mayıs 16, 2008 3:13 pm

HOş muş saol Very Happy Very Happy

FıkraLarımız...
1 sayfadaki 1 sayfası